2 џекпоти пред паѓање во Win Casino Куманово

Два ЏЕКПОТИ се пред паѓање, во Win Slot Casino во Куманово, во центарот на градот, ул. „Плоштад Нова Југославија“ бр.4
Џекпоти во вредност од 540.000 денари!
ПОБРЗАЈ! Дојди по добивка!