8 џекпоти во Win Slot Casino!

Дали сте знаеле дека Win Slot Casino е единствениот автомат клуб во Скопје со 8 џекпоти:
– 5 фиксни џекпоти секој ден од 2500 до 3000 денари!
– мини, медиум и голем џекпот!
– Gold Club рулет со џекпот!
Локација: Бул. Митрополит Теодосиј Гологанов спроти „Фурна“

13731990_1802716059868232_8697755248391808565_o