Џекпоти пред паѓање во Скопје и Куманово!

Во овие моменти, џекпоти пред паѓање во Win Slot Casino во Скопје и Куманово. Mini, midi, maxi и global се во игра. Џекпоти во вредност од 540.000 денари. Побрзај, дојди по добивка. Локации: Скопје, бул. “Метрополит Теодосиј Гологанов” бр.70, на Млечен, спроти Фурна; Куманово, ул. “Плоштад Нова Југославија” бр.4, во центарот на градот. Среќата е […]

Read More »

Следи не и дојди по добивка!

Активни сме на социјалните мрежи Facebook и Instagram. Следете не и бидете информирани за сите игри и џекпоти пред паѓање (https://www.facebook.com/winslotcasino/  и @wincasino87) Праќајте ни фотографии од добивките и пишувајте ни и на официјалната e-mail адреса: wincasino87@gmail.com Win Slot Casino е дел и од Skopje Find it апликацијата, која дава предлози кои места да се […]

Read More »

Причина плус да дојдеш во Win Slot Casino!

Постојат голем број на причини зошто да дојдете во Win Slot Casino: Единствен рулет со џекпот во Македонија; Секој ден по 8 сигурни џекпот добивки; Пријатна атмосфера и современо опремени казино клубови; Голем број на промоции; Најнови slot машини. Се гледаме во Скопје (на бул. “М.Т.Гологанов” бр.70 – Млечен) и Куманово (ул. “Плоштад Нова Југославија” […]

Read More »

Активни на Facebook и Instagram

Следете не и на социјалните мрежи, Facebook и Instagram. Бидете во тек со актуелните игри и новости на Win Slot Casino во Скопје и Куманово. Линк до Facebook страната: https://www.facebook.com/winslotcasino/ Линк до Instagram профилот: https://www.instagram.com/wincasino87/ Пишувајте ни ги Вашите предлози, сугестии и идеи. Оствари го твојот сон во Win Slot Casino.    

Read More »

Ново Win Slot Casino во Куманово

Почитувани, На Ваше задоволство, Win Slot Casino и во Куманово, на улица “Плоштад Нова Југославија” бр. 4, во центарот на градот. Имате можност да ја пробате Вашата среќа, да заработите, да го остварите Вашиот сон. Apex/Novomatic апарати и Рулет Gold Club. Искористете го викендот. До повеќе пари преку дружење и забава.    

Read More »

8 џекпоти во Win Slot Casino!

Дали сте знаеле дека Win Slot Casino е единствениот автомат клуб во Скопје со 8 џекпоти: – 5 фиксни џекпоти секој ден од 2500 до 3000 денари! – мини, медиум и голем џекпот! – Gold Club рулет со џекпот! Локација: Бул. Митрополит Теодосиј Гологанов спроти „Фурна“…

Read More »

Win up to 150.000 Јackpot е пред паѓање!!!

За сите заинтересирани, информација дека WIN UP TO 150.000 JACKPOT е пред паѓање! Посетете го нашиот клуб! Ве очекуваме во Win Slot Casino!!! Локација: Бул. Митрополит Теодосиј Гологанов – спроти кафеана Фурна.

Read More »