Среда за сигурни џекпот добивки!

Среќна среда за џекпот добивки во Win Slot Casino. Секојдневно голем број на промоции и џекпоти пред паѓање, на добро познатите локации: Скопје, бул. “М.Т.Гологанов” бр.70, на Млечен; Куманово, ул. “Плоштад Нова Југославија” бр.4, во центар на градот Apex и Novomatic апарати, како и рулет (Gold Club) со џекпот добивка. Секој ден по 8 сигурни […]

Read More »

Викенд добивка во Win Slot Casino!

Викендот е пред нас, не треба да пропуштиме ниту еден момент. Дождот е причина добро да се засолниме 🙂 Уште подобро е кога сме на сигурно и можеме да заработиме. Дојдете по џекпот добивка во Win Slot Casino: Скопје (бул. „М.Т.Гологанов“ бр. 70, на Млечен, спроти градска кафеана “Фурна”); Куманово (ул. „Плоштад Нова Југославија“ бр.4, […]

Read More »

Рулет со џекпот добивка!

  Gold Club електронскиот рулет е единствен рулет со џекпот добивка во Македонија! Поголеми добивка, повеќе забава! Во изминатиот период, во казино клубовите паднаа голем број на џекпот добивка, како и еден џекпот во висина од 1.112.500 денари. Локациите се добро познати за сите: Скопје, ул. „М.Т.Гологанов“ бр. 70 (на Млечен); Куманово, ул. „Плоштад Нова […]

Read More »

ЏЕКПОТИ пред паѓање во Win Slot Casino во Скопје!

Почитувани, Пред паѓање се ЏЕКПОТИ во Win Slot Casino во Скопје.  Во игра се Mini, Midi и Maxi – побрзај, дојди по добивка! Локација: бул. “Митрополит Теодосиј Гологанов” бр.70, на Млечен, спроти градска кафеана “Фурна”. Ве очекуваме!

Read More »

Среќа е викендот пред нас – дојди по добивка!

Среќа е викендот пред нас! Пробајте ја Вашата среќа во  Win Slot Casino во Скопје и Куманово: Скопје, бул. “М.Т.Гологанов” бр.70, на Млечен; Куманово, ул. “Плоштад Нова Југославија бр.4, во центар на градот Дојдете по џекпот добивка и забава. Ве очекуваме.

Read More »

Дојди по добивка во Win Slot Casino

Во изминатиот период, во Win Slot казината во Скопје и Куманово паднаа голем број на џекпоти и добивки. Освоен е џекпот од 1.112.500 денари! Кој игра, тој/таа добива. Пробај ја твојата среќа, дојди по добивка во еден од казино клубовите: Скопје, бул. “М.Т.Гологанов” бр.70, спроти кафеана “Фурна”, на Млечен; Куманово, ул. “Плоштад Нова Југославија” бр.4, […]

Read More »