Contact

Скопје, ул. “Митрополит Теодосиј Гологанов” број 70

[lab_heading title=”Локација” css=”.vc_custom_1477876532883{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][/lab_heading]

Куманово, ул. “Плоштад Нова Југославија” бр 4 (во центарот на градот)

[lab_heading title=”Контактирајте не”]Испратете ни порака[/lab_heading][lab_contact_form name_title=”Вашето име” email_title=”wincasino87@gmail.com” message_title=”Вашата порака” show_subject_field=”” submit_title=”Испрати порака” submit_success=”Ви благодариме #, Вашата порака е испратена!” alert_errors=”” email_receiver=”contact@winslotcasino.com”]