Џекпоти пред паѓање во Скопје и Куманово!

Во овие моменти, џекпоти пред паѓање во Win Slot Casino во Скопје и Куманово.

Mini, midi, maxi и global се во игра.

Џекпоти во вредност од 540.000 денари.

Побрзај, дојди по добивка.

Локации:

  • Скопје, бул. “Метрополит Теодосиј Гологанов” бр.70, на Млечен, спроти Фурна;
  • Куманово, ул. “Плоштад Нова Југославија” бр.4, во центарот на градот.

Среќата е во твои раце!