ЏЕКПОТИ пред паѓање во Win Slot Casino во Скопје!

Почитувани,

Пред паѓање се ЏЕКПОТИ во Win Slot Casino во Скопје. 

Во игра се Mini, Midi и Maxi – побрзај, дојди по добивка!

Локација: бул. “Митрополит Теодосиј Гологанов” бр.70, на Млечен, спроти градска кафеана “Фурна”.

Ве очекуваме!