Дојди по добивка во Win Slot Casino

Во изминатиот период, во Win Slot казината во Скопје и Куманово паднаа голем број на џекпоти и добивки.

Освоен е џекпот од 1.112.500 денари!

Кој игра, тој/таа добива.

Пробај ја твојата среќа, дојди по добивка во еден од казино клубовите:

  • Скопје, бул. “М.Т.Гологанов” бр.70, спроти кафеана “Фурна”, на Млечен;
  • Куманово, ул. “Плоштад Нова Југославија” бр.4, во центарот на градот