Среќа е викендот пред нас – дојди по добивка!

Среќа е викендот пред нас!

Пробајте ја Вашата среќа во  Win Slot Casino во Скопје и Куманово:

  • Скопје, бул. “М.Т.Гологанов” бр.70, на Млечен;
  • Куманово, ул. “Плоштад Нова Југославија бр.4, во центар на градот

Дојдете по џекпот добивка и забава.

Ве очекуваме.