Рулет со џекпот добивка!

 

Gold Club електронскиот рулет е единствен рулет со џекпот добивка во Македонија!

Поголеми добивка, повеќе забава!

Во изминатиот период, во казино клубовите паднаа голем број на џекпот добивка, како и еден џекпот во висина од 1.112.500 денари.

Локациите се добро познати за сите:

  • Скопје, ул. „М.Т.Гологанов“ бр. 70 (на Млечен);
  • Куманово, ул. „Плоштад Нова Југославија“ бр.4, во центар на градот.