Следи не и дојди по добивка!

Активни сме на социјалните мрежи Facebook и Instagram.

Следете не и бидете информирани за сите игри и џекпоти пред паѓање (https://www.facebook.com/winslotcasino/  и @wincasino87)

Праќајте ни фотографии од добивките и пишувајте ни и на официјалната e-mail адреса: wincasino87@gmail.com

Win Slot Casino е дел и од Skopje Find it апликацијата, која дава предлози кои места да се посетат во градот.

Ви благодариме на довербата.