Среда за сигурни џекпот добивки!

Среќна среда за џекпот добивки во Win Slot Casino.

Секојдневно голем број на промоции и џекпоти пред паѓање, на добро познатите локации:

  • Скопје, бул. “М.Т.Гологанов” бр.70, на Млечен;
  • Куманово, ул. “Плоштад Нова Југославија” бр.4, во центар на градот

Apex и Novomatic апарати, како и рулет (Gold Club) со џекпот добивка.

Секој ден по 8 сигурни џекпоти!

Се гледаме во Win Slot Casino.