Win up to 150.000 Јackpot е пред паѓање!!!

За сите заинтересирани, информација дека WIN UP TO 150.000 JACKPOT е пред паѓање! Посетете го нашиот клуб!

13692864_1800145776791927_7272794336862008699_o

Ве очекуваме во Win Slot Casino!!! Локација: Бул. Митрополит Теодосиј Гологанов – спроти кафеана Фурна.